Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Edebilirsiniz

• Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
    Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Facebook hesabınız ile buradan daha hızlı kayıt olabilrsiniz İyi forumlar dileriz...

Spor AKSARAYSPORUMUZ ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Facebook hesabınız ile buradan daha hızlı kayıt olabilrsiniz
Admin İletişim!
    Öne çıkan konu
484633962_10163441917197871_1694081148139033330_n.jpg

EVREN BAŞKAN TARİHE GEÇECEK
🖤
🤍
👏

AKSARAYSPORUMUZ ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA
KOŞUYOR.
NESİNE 2.Lig Kırmızı Grupta adım adım Şampiyonluğa koşan Motolüx 68 Aksarayspor,Lider olarak gittiği İstanbul'da Arnavutköy sporu 3-1 yenerek Liderliğini sürdürdü.

EVREN BAŞKAN OLMASA TAKIM AMATÖRDE KALACAKTI

Aksarayspor'umuz Aksaray Belediye Başkanı Dr.Evren Dinçer'in göreve gelmesiyle adeta Altın çağını yaşıyor.
Belediye başkanı Dr Evren Dinçer'in göreve geldiğinde Bölgesel Amatör Lig BAL Ligi'nde mücadele eden Siyah Beyazlı ekibimiz,Evren Başkan'ın takıma sahip çıkmasıyla yeni bir sayfa açıldı.
Siyah Beyazlı ekibimiz Evren Başkan'ın desteği ile Amatör Bal Ligi'nde Şampiyon olarak profesyonel lig olan 3.Lige çıktı.
Hedef bu kez 3.ligde Şampiyon olmaktı.Çok şükür özlenen Şampiyonluk geldi ve takımımız
Bir üst lig olan 2.Lige çıktı.
Burada da hedef büyülten Aksarayspor'umuz NESİNE 2.Lig Kırmızı Grupta zirve yarışında liderliği eline geçirerek son haftalara büyük umutlarla giriyor.

1.LİGE HİÇ BU KADAR YAKLAŞMADIK..

Ligin 27.Haftasında Lider olarak Arnavutköy spor karşısına çıktı. Siyah Beyazlı ekibimiz bu maçta da 3-1 Galip gelerek Liderliğini sürdürdü.Şampiyonluk ipini göğüslememiz halinde bu başarının baş mimarı Aksaray Belediye Başkanı Dr Evren Dinçer'in adı Aksarayspor tarihine Altın harflerle yazılacak.
Haber: Savaş Ulukaya

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar