EVREN BAŞKAN TARİHE GEÇECEK

AKSARAYSPORUMUZ ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA
KOŞUYOR.
NESİNE 2.Lig Kırmızı Grupta adım adım Şampiyonluğa koşan Motolüx 68 Aksarayspor,Lider olarak gittiği İstanbul'da Arnavutköy sporu 3-1 yenerek Liderliğini sürdürdü.
EVREN BAŞKAN OLMASA TAKIM AMATÖRDE KALACAKTI
Aksarayspor'umuz Aksaray Belediye Başkanı Dr.Evren Dinçer'in göreve gelmesiyle adeta Altın çağını yaşıyor.
Belediye başkanı Dr Evren Dinçer'in göreve geldiğinde Bölgesel Amatör Lig BAL Ligi'nde mücadele eden Siyah Beyazlı ekibimiz,Evren Başkan'ın takıma sahip çıkmasıyla yeni bir sayfa açıldı.
Siyah Beyazlı ekibimiz Evren Başkan'ın desteği ile Amatör Bal Ligi'nde Şampiyon olarak profesyonel lig olan 3.Lige çıktı.
Hedef bu kez 3.ligde Şampiyon olmaktı.Çok şükür özlenen Şampiyonluk geldi ve takımımız
Bir üst lig olan 2.Lige çıktı.
Burada da hedef büyülten Aksarayspor'umuz NESİNE 2.Lig Kırmızı Grupta zirve yarışında liderliği eline geçirerek son haftalara büyük umutlarla giriyor.
1.LİGE HİÇ BU KADAR YAKLAŞMADIK..
Ligin 27.Haftasında Lider olarak Arnavutköy spor karşısına çıktı. Siyah Beyazlı ekibimiz bu maçta da 3-1 Galip gelerek Liderliğini sürdürdü.Şampiyonluk ipini göğüslememiz halinde bu başarının baş mimarı Aksaray Belediye Başkanı Dr Evren Dinçer'in adı Aksarayspor tarihine Altın harflerle yazılacak.
Haber: Savaş Ulukaya